“Έκπληκτος ο Μαρινάκης με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις του…” (VID)


“Έκπληκτος ο Μαρινάκης με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις του…” (VID)


Διαφ.

Δεν ισχύουν τα όσα κυκλοφόρησαν στην Αγγλία χθες σχετικά με τον προβληματισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Νούνο Εσπίριτο και τις σκέψεις της διοίκησης για αλλαγή προπονητή. Νέο ρεπορτάζ του «Sky Sports» αναφέρει ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας δεν σκοπεύει να απολύσει τον Πορτογάλο προπονητή από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαφ.

Θυμίζουμε ότι δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκόπευε να απολύσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο μία εβδομάδα μετά την 1η αγωνιστική της Premier League, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους για τον πάγκο.Το απόγευμα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ιδιαίτερου αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο (24/8, 16.00), ο Νούνο επιβεβαίωσε ότι η σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει σημαντική φθορά πλέον, κάτι που ενόχλησε τη διοίκηση του συλλόγου! 

Διαφ.

Το «Sky Sports» όμως αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει κάποιο σενάριο απομάκρυνσης του έμπειρου Πορτογάλου τεχνικού τη δεδομένη στιγμή, καθώς έχουν γίνει πολλές μεταγραφές και μάλιστα, με σημαντικά ποσά, ενώ ο Νούνο πιστώνεται την έξοδο στην Ευρώπη μετά τον προβιβασμό στο Europa League εις βάρος της Κρίσταλ Πάλας.

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: