
Επιμένει σε Τσάλοφ ο Λουτσέσκου – Στην 11άδα και ο Ντεσπόντοφ
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την ανατροπή της ήττας με 1-0 στην Κροατία εν όψει της ρεβάνς με τη Ριέκα στην Τούμπα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλε την ενδεκάδα.
Για τον επαναληπτικό των play off του Europa League που αρχίζει στις 20.30 της Πέμπτης (28/8) o Παβλένκα είναι στο τέρμα, με την αμυντική τετράδα να αποτελούν οι Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης και Μπάμπα από δεξιά προς αριστερά.

Μεϊτέ και Οζντόεφ τα αμυντικά χαφ, με τον Ντεσπόντοφ -που έδωσε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ– να είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Ζίβκοβιτς αριστερά, ενώ ο Κωνσταντέλιας θα έχει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης παραμένει ο Τσάλοφ, που τον στηρίζει ο Λουτσέσκου, παρά την… αφλογιστία του.
Πηγή
Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170