
Δύο περιπτώσεις φορ για ΠΑΟΚ – Ετοιμάζεται για… μάχη ο Λουτσέσκου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ όπου αρχικά αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος και τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
«Στην Αθήνα θα γίνει ο πολύ παράξενος αγώνας με τον ΟΦΗ, θα χάσει ένα ματς στην έδρα του ο ΟΦΗ και θα το παίξει χωρίς κόσμο. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τον Ντεσπόντοφ, το κλίμα για Καμαρά είναι καλό, χρειάζεται ο καλός Καμαρά και μένει να δούμε τι μπορεί να προσφέρει και ο Μπιάνκο. Γυρίζει και ο Ζίφκοβιτς και πλέον ο Λουτσέσκου πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα για την Κυριακή αλλά και τα συνεχόμενα ματς».
Για την αναζήτηση επιθετικού: «Δεν το αντιμετωπίζουν ότι βρέξει χιονίσει θα πάρουμε φορ, έχουν αναγνωρίσει την ανάγκη αλλά όχι στο στιλ ότι καιγόμαστε να πάρουμε. Δύο περιπτώσεις τους απασχολούν και ψάχνουν να βρουν λύση, αν μέχρι την Παρασκευή δεν κλείσει τότε μετά ίσως να μην πάρει τελικά παίκτη».
Όσον αφορά στο νεαρό Γκούμα σημείωσε πως υπάρχουν κάποιοι όροι και ρήτρες που μπορεί να ματσάρει ο ΠΑΟΚ, εφόσον ο Λεβαδειακός θελήσει να τον πουλήσει ώστε να μην χάσει τον ποδοσφαιριστή.
«Θα γεμίσει η Ελλάδα με παίκτες από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, υπάρχουν παντού ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα. Μπορεί να μην είναι όλοι σαν τον Κωνσταντέλια, αλλά μπορούν να κάνουν καριέρα», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Πηγή