Απίστευτα άτυχος: Γύρισε το γόνατο του Αλφαρελά στην προπόνηση!

Απίστευτη ατυχία: Τραυματίστηκε το γόνατο του Αλφαρελά κατά τη διάρκεια προπόνησης!

Απίστευτα άτυχος: Γύρισε το γόνατο του Αλφαρελά στην προπόνηση!


Διαφ.

Αδιανόητα πράγματα στον Άρη. Σταματημό δεν έχουν οι ατυχίες με τους τραυματισμούς στην ομάδα, καθώς μετά τους Δώνη, Πέρεθ, Μάικιτς, και ο νεοαποκτηθείς, Μιγκέλ Αλφαρελά, γύρισε το γόνατο του στη σημερινή (14/9) προπόνηση και εκφράζονται φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Αύριο οι κιτρινόμαυροι θα μάθουν τα νεότερα, αλλά μόνο ήρεμοι δεν μπορεί να είναι.

Διαφ.

Ο Αλφαρελά αποχώρησε τραυματίας από την πρώτη του προπόνηση στα κιτρινόμαυρα, καθώς μετρά μόλις λίγες ώρες στην ομάδα (σ.σ: ανακοινώθηκε την Παρασκευή 12/9) και αύριο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Απίστευτα
Intime

Διαφ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, έφυγε από το γήπεδο υποβασταζόμενος, ενώ ξέσπασε σε λυγμούς στα αποδυτήρια και μην μπορώντας να πιστέψει ό,τι του συνέβη. Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ Άρης απέκτησε τον 27χρονο παίκτη από τη Λέγκια Βαρσοβίας, αγοράζοντας τα δικαιώματά του έχοντας συμφωνήσει να δαπανήσει ποσό, το οποίο αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαφ.

Ο Αλφαρελά είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του Άρη, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες, χτυπά στο γόνατο. Ο προηγούμενος ήταν ο άλλος άτυχος, στην αρχή της σεζόν, ο Κάρλες Πέρεθ, ο οποίος στις αρχές του Σεπτεμβρίου, υπέστη ρήξη έξω πλάγιου συνδέσμου και μένει εκτός προπονήσεων για 4-6 εβδομάδες. Ο Ισπανός είναι σε διαδικασία αποκατάστασης, αλλά θέλει ακόμη αρκετό χρόνο έως ότου επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Πηγή: metrosport.gr

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: