“Μέσα” ο Χολμς για Παναθηναϊκό – Στο Σίνδεϊ η αποστολή (ΦΩΤΟ)

Ο Χολμς παρών για τον Παναθηναϊκό – Η αποστολή φτάνει στο Σίνδεϊ (ΦΩΤΟ)

Μέσα ο Χολμς για Παναθηναϊκό – Στο Σίνδεϊ η αποστολή (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Η πτήση διήρκεσε περίπου μία ώρα, αλλά οι διαφορές έγιναν αμέσως αισθητές: από τους 15 βαθμούς της Μελβούρνης, οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε έναν πιο καλοκαιρινό καιρό, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 24 βαθμούς.

Διαφ.

Οι Πράσινοι, συνοδευόμενοι από την επικεφαλής της αποστολής, Δέσποινα Γιαννακοπούλου, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια πρώτη βόλτα στο εμβληματικό Σίδνεϊ. Στάθηκαν μπροστά στην πασίγνωστη Όπερα, όπου δεν έλειψαν οι φωτογραφίες τόσο της ομάδας όσο και μια κοινή αναμνηστική με την Παρτίζαν, δείχνοντας το καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των δύο συλλόγων σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στην Αυστραλία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εντυπωσιάστηκαν από την πόλη και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις εικόνες που αντίκρισαν.

Μέσα

Διαφ.

Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν αφήνει περιθώρια για χαλάρωση. Από το μεσημέρι, οι διαθέσιμοι 12 παίκτες μπήκαν κανονικά στο γήπεδο για προπόνηση, καθώς η ομάδα θέλει να αξιοποιήσει κάθε στιγμή προετοιμασίας. Στην Αθήνα έμειναν οι Σορτς, Λεσόρ, Γκριγκόνις και Όσμαν, οι οποίοι ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα.

Διαφ.

Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση είναι ο Ρισόν Χολμς. Ο Αμερικανός ψηλός, που μέχρι τώρα δεν είχε συμμετοχή σε παιχνίδι, ενσωματώθηκε κανονικά στην ομάδα και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Ο Χολμς αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο φιλικό της Κυριακής απέναντι στην Αδελαΐδα (12:00 ώρα Ελλάδος), δίνοντας την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να τον δει σε αγωνιστικές συνθήκες.

Διαφ.

Μέσα

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: