Ημέρα… κρίσης για Μουκουντί – Με αυτόν βασικό στόπερ στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Κρίσιμη ημέρα για τον Μουκουντί – Η ΑΕΚ με αυτόν ως βασικό στόπερ στο ντέρμπι

Ημέρα… κρίσης για Μουκουντί – Με αυτόν βασικό στόπερ στο ντέρμπι η ΑΕΚ


Διαφ.

Κώστας Κετσετζόγλου: Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ της Ένωσης, που στάθηκε αρχικά στην κατάσταση του Αρόλντ Μουκουντί ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διαφ.

Συγκεκριμένα σημείωσε ότι η παρουσία του Αφρικανού στόπερ στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά είναι αρκετά δύσκολη, με τον παίκτη να κάνει ατομικές προπονήσεις και σήμερα θα δοκιμάσει το πόδι του σε όλες τις κινήσεις για να υπάρχει καλύτερη εκτίμηση της κατάστασής του.

Με Χρυσόπουλο βασικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Διαφ.

Λαμβάνοντας υπόψη και την απουσία του Ρέλβας αν το ρίσκο με τη συμμετοχή του Μουκουντί είναι μικρό, τότε ενδεχομένως να το πάρει ο Νίκολιτς, ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου και πρόσθεσε σχετικά με τον πιο πιθανό αντικαταστάτη του στην 11άδα ότι η πιο λογική επιλογή είναι ο Χρυσόπουλος.

Διαφ.

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: