
Τρομερές ατάκες Μπόγρη για Άρη: “Χτίστηκε μανατζερικά” – Τι είπε για ΠΑΟΚ
Γιώργος Μπόγρης: Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ-Άρη και μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας όπως συνηθίζει μερικές πολύ ωραίες ατάκες.

«Έμαθε από τα λάθη ο ΠΑΟΚ»
Για τον Άρη: «Έχει μπει ένας νεόπλουτος ενθουσιασμός στον Άρη. Όπως λέει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη του προηγούμενου. Στην Ελλάδα έχουμε την νοοτροπία ότι βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Ο Άρης θέλει να πάει στην… επόμενή του μέρα με παίκτες που κάνουν τη μπάλα κομπολόι. Ο Άρης έπρεπε να κινηθεί αποκτώντας παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία και όχι λαβράκια και παίκτες… μανατζαρέων. Τον Άρη προσπαθώ να τον παρακολουθώ. Θεωρώ ότι η δόμηση του ρόστερ έχει γίνει τελείως μανατζερικά. Ο νέος προπονητής είναι καλός αλλά δεν ξέρει την λίγκα».
Για την ενδεχόμενη αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος. Καλώς ή κακώς ο Άρης πήγε απευθείας στον ενθουσιασμό. Ο Ζντοβτς μπορεί να είναι ένας αυστηρός προπονητής. Έχει όμως μια πολύ ωραία βάση, που αναδεικνύεται η ομάδα και όχι ένας παίκτης. Για τον κ. Μυστακίδη το πιο σωστό είναι να μπει στην ομάδα όπως είναι και να μην αλλάξει πολλά. Ο Γιούρι έχει τις αξίες που χρειάζεται για να περάσει σταδιακά στην φάση της διεκδίκησης».
Για το ντέρμπι: «Ήταν ένα ανώμαλο ματς… Πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ο ΠΑΟΚ νίκησε ένα ματς έχοντας 13 ασίστ και 16 λάθη, ενώ ο Άρης είχε μηδέν δημιουργία (11-11). Επίσης, βλέπουμε μια πολύ μεγάλη διαφορά στις βολές. Ο Μουρ έχει λάμψει στις πρώτες αγωνιστικές. Ο Ίνοκ δεν μπορεί να δείξει πολλά, όταν κουβαλά τη μπάλα ο Μήτρου-Λονγκ», είπε ο Γιώργος Μπόγρης. 
Πηγή