Ωμή παραδοχή από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: “Απέτυχα”!

Ανοιχτή παραδοχή από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: Δεν τα κατάφερα!Warning: file_get_contents(https://media.sportdog.gr/storage/sponsor_photos_1200/novibet/c_1200px_675px/default.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/imgcdn.eu/imgupload.php on line 30
-1 style=width:100%;>

Ωμή παραδοχή από πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: Απέτυχα!


Διαφ.

Ο Ισπανός προπονητής ανέλαβε τους Πειραιώτες τον Ιανουάριο του 2018 και κάθισε στον πάγκο τους για συνολικά 13 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Μετά την αποχώρησή του, είχε γίνει γνωστό ότι η λύση της συνεργασίας ήταν συναινετική, ώστε ο σύλλογος να προετοιμαστεί με μεγαλύτερη ηρεμία για την επόμενη σεζόν.

Διαφ.

Μετέπειτα εργάστηκε σε Θέλτα, Ρεμς, Λέουβεν και Τσίβας, χωρίς όμως να παραμείνει μακροχρόνια σε κάποια από αυτές τις ομάδες. Στο τελευταίο του πέρασμα, στο Μεξικό, έμεινε μόλις 12 αγώνες πριν αποχωρήσει.

Διαφ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο goal.pl, ο 52χρονος τεχνικός μίλησε χωρίς περιστροφές για το πέρασμά του από την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς το ως την πιο δύσκολη και λιγότερο επιτυχημένη σελίδα της καριέρας του.

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του

Διαφ.

Προσπαθώ να μην μιλώ αρνητικά για τις ομάδες που έχω εργαστεί. Το ίδιο ισχύει και για τη θητεία μου στο Μεξικό. Υπήρχαν όμως πράγματα που δεν θα ήθελα να αναλύσω. Τελικά, η αποχώρηση ήταν η καλύτερη επιλογή. Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου και να γεμίσω τις μπαταρίες μου.

Αν πρέπει να ξεχωρίσω μία εμπειρία που δεν πήγε όπως περίμενα, αυτή είναι σίγουρα στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιό μου ήταν σύντομο και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά. Ακόμη και μετά την αποχώρησή μου, ο σύλλογος δυσκολεύτηκε να βρει σταθερότητα. Μόνο μετά από αρκετές αλλαγές μπόρεσε να επιστρέψει σε σωστή πορεία.

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: