Ομορφαίνει η Θεσσαλονίκη: «Την επόμενη φορά μαζί ξυπόλυτοι στην Ελλάδα»

Η Θεσσαλονίκη ανανεώνεται: Ας περπατήσουμε ξυπόλυτοι στην Ελλάδα την επόμενη φορά

Ομορφαίνει η Θεσσαλονίκη: Την επόμενη φορά μαζί ξυπόλυτοι στην Ελλάδα


Διαφ.

Η Ιβάνα Μαξίμοβιτς, ασημένια Ολυμπιονίκης από το Λονδίνο το 2012, κέρδισε πρόσφατα τα βλέμματα με την εμφάνισή της σε μουσικό φεστιβάλ στη Σερβία. Η πρώην πρωταθλήτρια είναι σύζυγος του Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Διαφ.

Μάλιστα, η Σέρβα που βρίσκεται στο Ντουμπάι λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του σύζυγού της ανέβασε ένα στόρι στο instagram που έγραφε: Την επόμενη φορά μαζί ξυπόλυτοι στην Ελλάδα!

Ομορφαίνει

Διαφ.

Πρώην αθλήτρια

Οι δύο τους είναι παντρεμένοι εδώ και δέκα χρόνια και έχουν μαζί τρεις γιους, τους Φίλιπ, Ούρος και Λούκα. Η Ιβάνα Μαξίμοβιτς, πέρα από την επιτυχημένη αθλητική της καριέρα, συνεχίζει να αποτελεί πρόσωπο που τραβά την προσοχή, τόσο για το ταλέντο της όσο και για το στυλ και την παρουσία της.

Διαφ.

Η Ιβάνα Άντζουσιτς Μαξίμοβιτς είναι Σέρβα αθλήτρια και μέλος της εθνικής ομάδας τοξοβολίας. Ασχολείται με αυτό το άθλημα από το 2002. Συμμετείχε στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 στα αγωνίσματα αεροβόλου τυφεκίου 10 μέτρων και σκοποβολής με τυφέκιο MK trostav 50 μέτρων.

Διαφ.

Είναι κόρη του Γκόραν Μαξίμοβιτς, πρώην Σέρβου σκοπευτή και χρυσού μεταλλίου στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 στη Σεούλ.

Διαφ.

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: