Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: “Να τα βρουν Μυστακίδης, Χατζόπουλος”


Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: “Να τα βρουν Μυστακίδης, Χατζόπουλος”


Διαφ.

Αχιλλέας Μαματζιόλας: Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε πως οι Χατζόπουλος και Μυστακίδης πρέπει να τα βρουν για το καλό του Δικεφάλου του Βορρά.

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Να τα βρουν Μυστακίδης, Χατζόπουλος"

«Δεν περισσεύει κανείς στον ΠΑΟΚ»

Για τον αγώνα: «Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να διατηρήσει το προβάδισμά του και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα κάνοντας ο κύριος Μπαρτζώκας το απαραίτητο ροτέισον που χρειάζεται η ομάδα για να ανταπεξέλθει στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Ο ΠΑΟΚ με την πολύ καλή ψυχολογία που έχει φέτος όλη την χρονιά, ορμώμενος και από την περσινή χρονιά, θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ντέρμπι. Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι πολύ μεγάλη αλλά πάντα υπάρχει ο παράγοντας του ντέρμπι. Όλα είναι δυνατά και περιμένουμε να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα που έχε φτιαχτεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ πια».

Διαφ.

Για την εικόνα στις κερκίδες: «Είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχω ζήσει και την χρυσή δεκαετία του ΠΑΟΚ, αλλά επειδή παρακολουθούσα και τα υπόλοιπα πέτρινα χρόνια, από πέρσι έχει αλλάξει το σκηνική με την προσπάθεια του κύριου Χατζόπουλου και αυτό που δείχνει. Και το γήπεδο έχει αναβαθμιστεί, η ποιότητα της ομάδας έχει αναβαθμιστεί και βήμα-βήμα γίνονται βήματα προς το καλύτερο. Σήμερα θα δούμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με μία καταπληκτική ατμόσφαιρα».

Για την ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Τα παρακολουθώ, όπως και όλη η μπασκετική κοινωνία, ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι στον ΠΑΟΚ δεν περισσεύει κανένας. Όλοι είναι απαραίτητοι και θεωρώ ότι στο επίπεδο του κυρίου Μυστακίδη και για το ποιόν του κυρίου Χατζόπουλου και αυτό που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια ψυχή τε και σώματι θεωρώ ότι πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι οι δυο τους χωρίς ανακοινώσεις, χωρίς τίποτα και να τα βρούνε, γιατί πάνω από όλα είμαστε ΠΑΟΚ», είπε ο Αχιλλέας Μαματζιόλας.

Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Να τα βρουν Μυστακίδης, Χατζόπουλος"
Intime

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: