
“Καμιά δεκαριά παίκτες για Ολυμπιακό – Προτιμώ Ντε Κολό” (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί ότι ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στην περιφέρεια είναι αυτό του Νάντο Ντε Κολό.
Ο Σωτήρης Βετάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Strong Side», είπε ότι ο ίδιος θα έπαιρνε τον Γάλλο γκαρντ της Βιλερμπάν, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν περίπου δέκα παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν τους Πειραιώτες, αλλά η απόφαση ανήκει στον Γιώργο Μπαρτζώκα. 
«Εγώ αν τυχόν είναι διαθέσιμος ο Ντε Κολό, στη δεδομένη στιγμή, στην παρούσα φάση θα έπαιρνα τον Ντε Κολό. Δεν ξέρω όλη την αγορά, ούτε ξέρω ποιοι είναι στο τραπέζι του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή οι προτεινόμενοι παίκτες.
Είχαμε φιλοξενήσει στην εκπομπή έναν από τους πιο έμπειρους ατζέντηδες στην Ελλάδα, τον Κώστα Παπαδάκη, με αφορμή την έλευση του Κένεθ Φαρίντ και εκείνος υποστήριξε -και δεν έχω κάποιο λόγο να να μην εισακούσω τη δικιά του εκτίμηση- ότι υπάρχουν καμία δεκαριά παίκτες που μπορούν να αντέξουν και να ανταποκριθούν στη δεδομένη στιγμή στο ρόλο που χρειάζεται μάλλον ο Ολυμπιακός. Είναι το θέμα τι αναζητά ο Ολυμπιακός και ο κόουτς Μπαρτζώκας», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.
Πηγή