
Με πέντε προβλήματα ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (Κυριακή 14/12, 18:00), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας ξανά σημαντικές απουσίες.
Η μίνι προετοιμασία του Δικεφάλου έκλεισε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, όμως οι πέντε τραυματίες παρέμειναν στα πιτς. Οι Λόβρεν, Πέλκας, Γιακουμάκης, Σάστρε και Μιχαηλίδης συνέχισαν θεραπεία, δεν μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και, όπως αποφασίστηκε, δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ματς.
Η τελευταία προπόνηση είχε ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό: δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα στις στατικές φάσεις, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αναζητά λεπτομέρειες που μπορούν να κρίνουν παιχνίδια σε έδρες όπως το Περιστέρι.
Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για την 14η αγωνιστική της Super League –την πρώτη του δεύτερου γύρου– απέναντι σε έναν Ατρόμητο που παραδοσιακά δεν χαρίζεται. Στόχος για τους ασπρόμαυρους είναι να φύγουν με αποτέλεσμα, παρά τις απουσίες, και να μπουν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με σταθερό βηματισμό.
Πηγή