
Η ατάκα Κάρπετ για Νίκολιτς, Λιούμπισιτς και… καψονάκια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η ΑΕΚ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη, αφού φιλοδώρησε με 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Πρωταγωνιστής των Κιτρινόμαυρων ήταν ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, έφτιαξε άλλο ένα και γενικά ήταν εντυπωσιακός, δείχνοντας να έχει ανεβάσει στροφές μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα στην χρονιά.
Συνεπής σε αυτό που είχε πει ο Νίκολιτς
Για την αλλαγή στην εικόνα της Ένωσης, αλλά και το πώς ο Μάρκο Νίκολιτς κερδίζει παίκτες όπως ο Λιούμπισιτς, μίλησε στο MEGA και την εκπομπή SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE ο Αντώνης Καρπετόπουλος.
Η ΑΕΚ είναι η πιο φορμαρισμένη αυτή τη στιγμή. Ο Νίκολιτς πήρε μια διαλυμένη ομάδα ψυχολογικά, της έμαθε πρώτα να κερδίζει, εκείνες τις νίκες με 1-0, τις χρήσιμες και τώρα μετατρέπει το πρόβλημα των τραυματισμών σε αβαντάζ. Έχει πίσω παίκτες που επειδή έλειψαν για ένα διάστημα, έχουν φρεσκάδα.
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Λιούμπισιτς. Του έκανε τα… καψονάκια του, αλλά τον είδε ότι παίζει καλά και τον έβαλε και στο Αγρίνιο ήταν καλός, one man show. Η ΑΕΚ κερδίζει παίκτες, προοδεύει. Έχει θεματάκια, πρέπει να ενισχυθεί, αλλά είναι σε καλό δρόμο. Είναι συνεπής σε αυτό που είχε πει ο Νίκολιτς ότι η ομάδα θα παίξει καλή μπάλα από Οκτώβρη-Νοέμβρη, άργησε λίγο, αλλά δικαιώνεται, είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Καρπετόπουλος.
Πηγή