
Πρώτο άρθρο για ΠΑΟ και την παραχώρηση Τετέ στη Γκρέμιο!
Ο Τετέ αποτελεί ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον βραζιλιάνο εξτρέμ να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Όχι, τουλάχιστον αυτά για τα οποία αποκτήθηκε και τον κάνουν μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
Ο ίδιος ο Τετέ δείχνει ότι δεν μπορεί να σηκώσει την πίεση που φέρει το “τριφύλλι” τη δεδομένη χρονική περίοδο και δεν έχει την απαραίτητη προσωπικότητα για να βγει μπροστά. Παράλληλα φαίνεται πως επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Γκρέμιο. Συνεπώς, όπως γράψαμε ξανά και ξανά, καμία ομάδα δεν μπορεί να κρατά στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι χαρούμενος.
Ο Τετέ στον Παναθηναϊκό δεν είναι χαρούμενος. Μπορεί οι “πράσινοι” να διαμηνύουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση δανεισμού για έναν ποδοσφαιριστή τους που είναι και βασικός, όμως η συγκεριμένη περίπτωση πρέπει να επανεξεταστεί. Αφήστε που επικοινωνιακά καλά έκανε ο Παναθηναϊκός, ως μέτρο πίεσης στην διαπραγμάτευση.
Διαβάστε τη συνέχεια στο novasports.gr
Πηγή