
Οριστικό! Με σημαντική απουσία ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟ
Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της Παρασκευής (2/1) στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και των Ερυθρόλευκων, για την 19η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να έχουν να διαχειριστούν μια σημαντική απουσία.

Οριστικά εκτός ο Γουόρντ
Όπως έγινε γνωστό, ο Τάισον Γουόρντ, μπορεί να έκανε αγώνα… δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση, όμως παρά το γεγονός ότι αισθάνεται καλύτερα και η αποθεραπεία του για το οστικό οίδημα έχει πάει καλά, κρίθηκε πως δεν είναι ασφαλές να αγωνιστεί στο ντέρμπι.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αμερικανό φόργουορντ στο σημαντικό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Πηγή
Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170