
“Μεγάλη μάχη για Μουζακίτη – Θέλει να φύγει τον Ιανουάριο”! (ΦΩΤΟ)
Ο Χρήστος Μουζακίτης έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά την κατάκτηση του βραβείου Golden Boy Web 2025 και τις εμφανίσεις του στο Champions League με τον Ολυμπιακό. Οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του, με την αξία του να εκτοξεύεται.
Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Εκρέμ Κονούρ, καταγράφει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον νεαρό χαφ, τις απαιτήσεις των Ερυθρόλευκων και την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με τον Κονούρ, οι σύλλογοι που αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη για την απόκτηση του Μουζακίτη είναι οι Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα και Πόρτο, ενώ να σημειώσουμε ότι κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί και άλλοι ενδιαφερόμενοι όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Άστον Βιλα, η Τότεναμ, η Βιγιαρεάλ, η Γιουβέντους, η Νάπολι, η Ντόρτμουντ και η Λεβερκούζεν.
#Olympiacos
Huge race for Christos Mouzakitis.
Clubs keen: Benfica, Porto, Milan, Man United, Arsenal, Real Madrid.
Olympiacos demanding €40M (Porto told €30M or loan option).
Player wants to leave in January. https://t.co/JNqe8RSg8h pic.twitter.com/XUuVeLH2Ec — Ekrem KONUR (@Ekremkonur) January 11, 2026
Το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός
Πάντως, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν βιάζεται να τον παραχωρήσει, έχοντας θέσει ως “βάση” διαπραγμάτευσης τα 30-40 εκατομμύρια ευρώ, θέλοντας να κρατήσει τον παίκτη τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν 2025-26. Επιπροσθέτως, δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός.
Στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών ο διεθνής μέσος μετράει ήδη 58 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 2 γκολ, ενώ έχει και 7 ασίστ.
Πηγή