
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία – Πού υπογράφει
Στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ηλιούπολης έχει επιστρέψει ο Τζούντα Γκαρσία!
Ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία μετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της αθηναϊκής ομάδας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 και δεν αποκλείεται να ενταχθεί και αυτός στο ρόστερ.
Ο 25χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έπαιζε στην Αλβανία με την Παρτιζάνι και κατέγραψε 11 συμμετοχές, ενώ προηγουμένως είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ Β με απολογισμό 77 συμμετοχές, 9 γκολ και 3 ασίστ.
Έχει παίξει ακόμα στη NEROCA της πατρίδας του, ενώ είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
Η ΑΕΚ κινείται στους ρυθμούς του Ριμπάλτα – Τι συμβαίνει με τον χαφ
Με ρυθμούς Ριμπάλτα, γράφει η εφημερίδα Sportday στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και τις κινήσεις του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν βιάζεται ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΚ για την απόκτηση χαφ, καθώς αναζητά παίκτη μακράς πνοής.
Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στο μεταγραφικό πλάνο του Ριμπάλτα και της διοίκησης του συλλόγου. Η ΑΕΚ κινείται αποκλειστικά για την απόκτηση ενός χαφ και τίποτε περισσότερο, με στόχο να ενισχύσει τον άξονα με έναν ποδοσφαιριστή που ενδέχεται να αποδειχθεί κομβικός για τη συνέχεια της σεζόν.

Πηγή