Πρώτο άρθρο-“καρφί” για Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό – “Ιστορική ντροπή”!


Πρώτο άρθρο-“καρφί” για Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό – “Ιστορική ντροπή”!


Διαφ.

Πριν λίγες μέρες συζητούσαμε όλοι για το respect στον κόσμο που πήγε κατά χιλιάδες στη Βουδαπέστη. Να δει ένα ματς μιας ομάδας που είχε «φάει» τέσσερα από την ΑΕΚ και σχεδόν είχε περάσει ήδη στο Europa League. Κουραφέξαλα. Κανένας σεβασμός δεν φάνηκε απ’ την ομάδα προς τον κόσμο στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Γιατί η αντιμετώπιση του αγώνα με τον Ατρόμητο, αποτελεί ασέβεια ανάλογη της ήττας από την ΑΕΚ. 

Μια ενδεκάδα πειραματική, στηριζόμενη σε παίκτες που εδώ και τόσο καιρό λέμε πως δεν έχουν την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά για να αλλάξουν τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό. Ο Ατρόμητος έμοιαζε να κάνει πλάκα, δεν έγινε ούτε φάση και ο Τετέι ήταν το μόνο νέο πρόσωπο σε μια ομάδα που υποτίθεται θα κάνει ριζικές αλλαγές και προσθήκες τεράστιας ποιότητας που θα διαφοροποιήσουν τα πάντα. 

Διαφ.

Μόνο ο Τετέι νέο πρόσωπο. Στις 25 Ιανουαρίου. Δεν πετάχτηκε ένα ημίχρονο, είναι λάθος να το αναλύουμε έτσι. Ευτυχώς πέρασε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να χάνει το Τριφύλλι. Κάτι ο Λαφόν που έπιασε το πέναλτι, κάτι η αστοχία των γηπεδούχων. Απ’ την άλλη σε όλο αυτό το διάστημα, μία κεφαλιά του Ίνγκασον και τίποτα άλλο. Κανονική θλίψη. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο sdna.gr

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: