Οι φήμες για Ελ Κααμπί-Παναθηναϊκό και η νέα τεράστια πρόταση Ολυμπιακού


Οι φήμες για Ελ Κααμπί-Παναθηναϊκό και η νέα τεράστια πρόταση Ολυμπιακού


Διαφ.

Ξεκάθαρη τοποθέτηση για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν γύρω από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ευάγγελος Μίχος στο 41ο επεισόδιο της ποδοσφαιρικής εκπομπής “Hat Trick Show“, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει ουσιαστική βάση στο δημοσίευμα που συνέδεσε τον Ελ Κααμπί με τον Παναθηναϊκό. Ο Μαροκινός φορ δεν φαίνεται διατεθειμένος να ασχοληθεί καν με τέτοιο σενάριο, τη στιγμή μάλιστα που πρόσφατα απέρριψε πρόταση ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως από ομάδα του εξωτερικού, ενόψει καλοκαιριού.

Διαφ.

Η πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Μίχο, βρίσκεται αλλού. Οι απαιτήσεις του έμπειρου επιθετικού είναι φιξ, με τον ίδιο να στοχεύει σε συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 4,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός είχε αρχικά φτάσει μέχρι τα 3,2 εκατομμύρια, όμως τις τελευταίες ημέρες κατέθεσε νέα πρόταση, η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικηγόρων του παίκτη για τις απαραίτητες νομικές διαμορφώσεις.

Ο Ελ Κααμπί θεωρείται σκληρός διαπραγματευτής, κάτι απολύτως λογικό, καθώς πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, για το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Παρ’ όλα αυτά, το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει θετικό, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν πως ο Ολυμπιακός διατηρεί ξεκάθαρο προβάδισμα.

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: