Συγγνώμη από Εuroleague – “Nέο παράθυρο για εισιτήρια του Final 4”

Ευρωπαϊκή Λίγκα: Ζητά συγγνώμη και ανοίγει νέο παράθυρο για τα εισιτήρια του Final 4

Συγγνώμη από Εuroleague – “Nέο παράθυρο για εισιτήρια του Final 4”


Διαφ.

Προβλήματα στην προπώληση των εισιτηρίων για το Final Four της Αθήνας προέκυψαν την Τρίτη (10/2) και η διοργανώτρια απολογήθηκε.

Διαφ.

Σε σχετική ανακοίνωση της Euroleague γίνεται λόγος για τεχνικά ζητήματα που δημιούργησαν εμπόδια σε φιλάθλους να κάνουν την αγορά τους, σημειώνοντας ότι όσοι είχαν θέματα θα έχουν νέα ευκαιρία να εξασφαλίσουν εισιτήριο και την παρουσία τους στις εξέδρες του Τelekom Center Athens μέσω νέου ειδικού παραθύρου, που θα ανοίξει σύντομα. 

Διαφ.

Συγγνώμη

Διαφ.

Αναλυτικά: Η EuroLeague Basketball ενημερώνει ότι εξετάζει τα τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν κατά τη σημερινή προπώληση εν όψει του Final Four 2026 και εμπόδισαν ορισμένους οπαδούς να ολοκληρώσουν τις αγορές τους. Ένα νέο ειδικό παράθυρο θα ανοίξει σύντομα για όσους επηρεάστηκαν. Άπαντες θα ενημερωθούν απευθείας, με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η EuroLeague Basketball ζητά ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία και επιβεβαιώνει ότι αυτό το νέο ειδικό παράθυρο θα εξασφαλίσει μια δίκαιη και ισότιμη διαδικασία αγοράς για όσους οπαδούς πληρούν τις προϋποθέσεις.

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: