
Elite διαιτητής στο Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν
Η UEFA όρισε σήμερα τον Πορτογάλο διεθνή διαιτητή, Ζοάο Πινέιρο, για να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για τα νοκ-άουτ του Champions League την Τετάρτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο 38χρονος ρέφερι, ο οποίος είναι της κατηγορίας Elite στη λίστα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπρούνο Ζεσούς και Λουτσιάνο Μαϊα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ζοάο Γκονζάλβες, και στο VAR θα βρίσκονται οι, επίσης Πορτογάλοι, Τιάγκο Μαρτίνς και Φάμπιο Ολιβέιρα Μέλο.
Για δεύτερη φορά στο Φάληρο
Ο Πινέιρο θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο φαληρικό γήπεδο, καθώς πριν τρία χρόνια είχε σφυρίξει το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός 0-0 για το πρωτάθλημα. Προ 4,5 ετών είχε διευθύνει και το Απόλλων Σμύρνης–ΑΕΚ 2-2, ενώ στην Ευρώπη είχε βρεθεί πριν 2,5 χρόνια στο Παναθηναϊκός-Ρεν 1-2.

Πηγή