
Βασικός παίκτης του Ολυμπιακού κόβει την μπάλα για να μείνει ως προπονητής!
Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις – Ο Μαροκινός επιθετικός αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της ομάδας, όμως το προηγούμενο διάστημα δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πέρσι τον Μάρτιο είχε μείνει εκτός δράσης λόγω θλάσης, κάτι που επηρέασε τον ρυθμό του σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Φέτος, όμως, το κλίμα στο Λιμάνι είναι διαφορετικό: Ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω του τα προβλήματα και να ανεβάσει στροφές.
Μάλιστα στις συζητήσεις που έχει με συμπαίκτες και ανθρώπους του συλλόγου τονίζει ότι θέλει ο Μάρτιος να είναι ο μήνας του – Ο Ελ Κααμπί έχει δείξει ότι όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Γι αυτό και όλοι στον Πειραιά περιμένουν να τον δουν ξανά στο επίπεδο που τον καθιέρωσε ως έναν από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς της ομάδας.

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για Τζολάκη αλλά όχι από Μπάγερ!
Ο Κωνσταντής Τζολάκης συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό, καθώς οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό έχουν ανεβάσει σημαντικά τις μετοχές του. Ο νεαρός τερματοφύλακας αποτελεί εδώ και καιρό έναν από τους πιο εξελίξιμους παίκτες στη θέση του στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του έχει συνδεθεί με μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Γιουβέντους έχει παρακολουθήσει την περίπτωσή του και τον έχει στη λίστα της για το μέλλον. Παράλληλα, το προηγούμενο διάστημα υπήρξε δημοσίευμα που συνέδεε τον Τζολάκη και με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ωστόσο στην πραγματικότητα η γερμανική ομάδα δεν φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την απόκτηση τερματοφύλακα το προσεχές καλοκαίρι. Έτσι το συγκεκριμένο σενάριο δύσκολα θα προχωρήσει. Σε κάθε περίπτωση ο Τζολάκης συνεχίζει να δουλεύει με στόχο να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδό του. 
Η προσαρμογή του Κλέιτον σε ένα (πολύ πιο) απαιτητικό περιβάλλον
Ο Κλέιτον ήρθε στον Ολυμπιακό από τη Ρίο Άβε με καλές συστάσεις και την εικόνα ενός επιθετικού που μπορούσε να προσφέρει λύσεις στην επίθεση. Η μετάβασή του, όμως, σε ένα κλαμπ με τις απαιτήσεις των Πειραιωτών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στην κορυφή της επίθεσης υπάρχουν ήδη δύο δυνατά ονόματα, ο Ελ Κααμπί και ο Ταρεμί, γεγονός που κάνει τον ανταγωνισμό ιδιαίτερα έντονο. Ο Βραζιλιάνος φορ έχει δείξει στοιχεία από το ταλέντο του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί πλήρως στον ρυθμό και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Η πίεση για άμεσα αποτελέσματα είναι μεγάλη και κάθε ευκαιρία που δίνεται πρέπει να αξιοποιείται στο έπακρο. Ο ίδιος γνωρίζει ότι χρειάζεται χρόνος, αλλά και μεγαλύτερη συνέπεια στις εμφανίσεις του για να πείσει το τεχνικό επιτελείο ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση. Στον Πειραιά θεωρούν ότι έχει προοπτικές, όμως η πραγματική πρόκληση για τον Κλέιτον είναι να προσαρμοστεί γρήγορα στο επίπεδο και τις απαιτήσεις του συλλόγου.
Κρεμάει τα παπούτσια για να γίνει προπονητής;
Το μέλλον του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό ενόψει του καλοκαιριού, καθώς ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του ή αν θα αποφασίσει να κλείσει τον κύκλο του ως ποδοσφαιριστής. Ο έμπειρος Ισπανός μέσος έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα με την εμπειρία και τη σταθερότητά του στο κέντρο, ωστόσο βρίσκεται σε μια φάση της καριέρας του όπου σκέφτεται σοβαρά τα επόμενα βήματά του. 
Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, τον ενδιαφέρει έντονα η προοπτική να παραμείνει στο ποδόσφαιρο από κάποιο άλλο πόστο, πιθανότατα ως προπονητής. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξει κάποιο σενάριο παραμονής του στον σύλλογο με διαφορετικό ρόλο – Άλλωστε, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτιμά ιδιαίτερα τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Ισπανός τεχνικός θα θελήσει να τον κρατήσει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι, αλλά σε μια νέα θέση μέσα στον οργανισμό του Ολυμπιακού.
Πηγή