Χαμoγελάει ο Λουτσέσκου: Ποιοι επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ!


Χαμoγελάει ο Λουτσέσκου: Ποιοι επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν ανεβάσει σταδιακά ρυθμό το προηγούμενο διάστημα και η πλήρης συμμετοχή τους μειώνει τα αγωνιστικά προβλήματα για τον «Δικέφαλο».

Αντίθετα, οι Κένι, Γιακουμάκης και Ζίβκοβιτς παραμένουν εκτός, συνεχίζοντας την αποκατάστασή τους.

Διαφ.

Χαμoγελάει ο Λουτσέσκου: Ποιοι επέστρεψαν στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Το ποδόσφαιρο βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στην προπόνηση της Πέμπτης (12.03) στη Νέα Μεσημβρία, με τους παίκτες να δουλεύουν σε όλους τους τομείς εν όψει Λεβαδειακού.

Διαφ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Γίρι Παβλένκα προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Τζόντζο Κένι, Γιώργος Γιακουμάκης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Διαφ.

Την Παρασκευή (13.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00».
 


Πηγή
 

Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170

Διαβάστε επίσης: