Χωρίς Ρενάτο-Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός με Παναιτωλικό – Εξέλιξη με Ντέσερς!

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Παναιτωλικό χωρίς Ρενάτο και Ίνγκασον – Νέα εξέλιξη με Ντέσερς!

Χωρίς Ρενάτο-Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός με Παναιτωλικό – Εξέλιξη με Ντέσερς!


Διαφ.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ανάπτυξη παιχνιδιού και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Γιάννης Κώτσιρας συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης. Αντίθετα, ατομικό έκανε ο Κυριόπουλος και θεραπεία ο Πάλμερ – Μπράουν.

Διαφ.

Σπουδαίο νέο αποτέλεσε η ενσωμάτωση στο πρώτο μέρος του προγράμματος της ομάδας του Σίριλ Ντέσερς, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που τον άφησε εκτός για 2,5 μήνες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού!

Διαφ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα για την αποστολή του αγώνα.

Διαφ.

Σε αυτή βρίσκονται οι Λαφόν, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Κάτρης, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Τετέι, Ζαρουρί, Αντίνο, Μπακασέτας, Τσέριν, Σισοκό, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Πάντοβιτς, Γιάγκουσιτς.

Ο Γεντβάι είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: