Αγχώνεται ο Γιασικεβίτσιους – Ατάκα για Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ

Ανησυχία για Γιασικεβίτσιους – Χαριτωμένο σχόλιο για Ντόρσεϊ και ΒεζένκοφWarning: file_get_contents(https://media.sportdog.gr/storage/photos/c_1200px_675px/202507/jasikevicius15584.jpg): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/imgcdn.eu/imgupload.php on line 30
-1 style=width:100%;>

Αγχώνεται ο Γιασικεβίτσιους – Ατάκα για Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ


Διαφ.

Δύσκολο έργο θα έχει η Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (17/3) στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως το περιμένει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Διαφ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή στο μαρκάρισμα των Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και να καταφέρουν οι παίκτες του να σταματήσουν τον αγαπημένο τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων, με τη διαρκή κίνηση της μπάλας. 

Βεζένκοφ
ΙnTime/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Διαφ.

Αντιμετωπίζουμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας, σε σκληρή έδρα και απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί.

Διαφ.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να κάνει το ομαδικό του παιχνίδι, να μην χάνουμε τους αντίπαλους παίκτες στα κοψίματα, να περιορίσουμε την κίνηση της μπάλας και φυσικά να δώσουμε προσοχή στο μαρκάρισμα του Ντόρσεϊ και του Βεζένκοφ, είπε ο Γιασικεβίτσιους για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η Φενέρ είναι στην κορυφή με ρεκόρ 22-8, ενώ ακολουθεί στη 2η θέση η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με 20 νίκες και 11 ήττες. 

Διαφ.
O
ΙnTime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: