Ευρωπαϊκή ομάδα ήρθε Ελλάδα για Μουζακίτη και τελικά… χτυπάει Κωνσταντέλια!


Ευρωπαϊκή ομάδα ήρθε Ελλάδα για Μουζακίτη και τελικά… χτυπάει Κωνσταντέλια!


Διαφ.

Σιγουριά έχει αποκτήσει ο ΠΑΟΚ κάτω από τα δοκάρια, αναδεικνύοντας τη σημασία τής σταθερότητας στη θέση τού τερματοφύλακα για τη συνολική εικόνα της ομάδας – Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Αντώνης Τσιφτσής (αλλά και ο Παβλένκα!), που έχει αρχίσει να καθιερώνεται και η παρουσία του αναμένεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μέσα από την κλήση του στην Εθνική ομάδα. Η εξέλιξή του ενισχύει την αυτοπεποίθηση συνολικά τού οργανισμού του ΠΑΟΚ, σε μια θέση που τα προηγούμενα χρόνια πλην του Κοτάρσκι υπήρχε αστάθεια.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει επενδύσει σωστά στη συγκεκριμένη θέση, διαθέτοντας πλέον βάθος και ποιότητα. Ο Παβλένκα παραμένει αξιόπιστος, έχοντας ήδη αποδείξει την αξία του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, ενώ θεωρείται ένας τερματοφύλακας που η εμπειρία του μετράει. Από την άλλη πλευρά ο δανεισμός του Γκουγκεσασβίλι κρίνεται επίσης επιτυχημένος, καθώς του δίνει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής για να εξελιχθεί χωρίς να πιέζεται από τον ανταγωνισμό στο ρόστερ της ομάδας.

Ευρωπαϊκή ομάδα ήρθε Ελλάδα για Μουζακίτη και τελικά… χτυπάει Κωνσταντέλια!
Αντώνης Τσιφτσής / Intime

Με το βλέμμα στο μέλλον ο ΠΑΟΚ

Διαφ.

Παράλληλα, ο Μοναστηρλής αναδεικνύεται ως μια ακόμη λύση για το μέλλον, δείχνοντας ότι ο σύλλογος δεν περιορίζεται στο παρόν αλλά επενδύει και στην επόμενη γενιά. Μέσα από τη σωστή διαχείριση και την παροχή ευκαιριών, ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τη θέση του τερματοφύλακα.

Συνολικά η εικόνα που προκύπτει είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την αβεβαιότητα και διαθέτει πλέον μια από τις πιο πλήρεις και ανταγωνιστικές τετράδες τερματοφυλάκων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η σταθερότητα αυτή δεν αποτελεί μόνο αγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά και βάση για τη μελλοντική ανάπτυξη της ομάδας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ευρωπαϊκή ομάδα ήρθε Ελλάδα για Μουζακίτη και τελικά… χτυπάει Κωνσταντέλια!
Δημήτρης Μοναστηρλής / Intime

Πόρτο για Κωνσταντέλια και αντι-Μουζακίτη

Διαφ.

Άνθρωπος της Πόρτο βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά, στη Νίκαια – Η παρουσία του σκάουτερ των Δράκων μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να χτενίζουν την αγορά για περιπτώσεις παικτών με προοπτική και αξία μεταπώλησης. Όπως αναφέρεται οι άνθρωποι της Πόρτο είχαν στραμμένη την προσοχή τους σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, στη λίστα των «Δράκων» είναι και το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια – Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία, η οποία πλέον αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας τη ραγδαία εξέλιξή του. Με την τεχνική του κατάρτιση, την αντίληψη του παιχνιδιού και την ικανότητά του να δημιουργεί και να σκοράρει, αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήδη αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του, αναγνωρίζοντας το υψηλό ταβάνι του.

Διαφ.

Παράλληλα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχει και ο Χρήστος Ζαφείρης, ένας ποδοσφαιριστής με τεράστιο potential στα 23 του χρόνια – Ο διεθνής χαφ συνδυάζει ένταση, ποιότητα και τακτική συνέπεια, στοιχεία που τον καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό για ομάδες του εξωτερικού. Σε μια περίοδο που ακούγεται έντονα πως η Πόρτο εξετάζει την περίπτωση του Χρήστου Μουζακίτη από τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους όμως να φέρονται να ζητούν πάνω από 35 εκατ. ευρώ!


Πηγή
 

Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170

Διαβάστε επίσης: