
ΠΑΟΚ – Μούρθια: Το κάλεσμα που δεν γράφεται, μόνο νιώθεται
Υπάρχουν γενιές φιλάθλων που δεν είναι πια παιδιά, δεν είναι έφηβοι, δεν είναι νέοι άντρες. Έζησαν τη ζωή τους, πέρασαν πολλά, μόχθησαν, άλλοι έχουν και παιδιά και εγγόνια. Παλεύουν καθημερινά, έζησαν χαρές και λύπες, εύκολα και δύσκολα. Ζουν και με αναμνήσεις. Σε αυτές τις αναμνήσεις βρίσκονται και οι θύμησες από την πορεία τους με τον ΠΑΟΚ.
Πάνω από 45 χρονών, 55άρηδες και αρκετά μεγαλύτεροι. Άλλοι από το μπάσκετ έγιναν ΠΑΟΚ. Από τον Μπάνε, τον Κόρφα, τον Μπάρλοου. Άλλοι μεγάλωσαν με τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας και πορευόμενοι στο πλάι του, κυρίως με την μπασκετική ομάδα, ενώ και το οπαδικό κίνημα έμεινε δυνατό και έζησε μεγάλες στιγμές μαζί της. Στο Παλέ.
Διαβάστε το θέμα στο paoktoday.gr
Πηγή
Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170