
Η φάση που άλλαξε τον μομέντουμ στο Χάποελ-ΠΑΟ και το λάθος με τους σέντερ
Για ιδανικό αυτόχειρα έκανε λόγο ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από την Χάποελ Τελ Αβίβ και τις συνέπειες που την ακολουθούν.
«Είναι ο ορισμός της τζάμπα ήττας, ο Παναθηναϊκός ήλεγχε το ματς για 30’, στο τελευταίο τετράλεπτο είχε 0/9 εντός πεδιάς και πέτυχε μόνο δύο βολές. Σε βαθμολογικό επίπεδο τον αφήνει εκτός τετράδας και τον μπλέκει ακόμα και για τα play in. Είναι διαφορετικό το να τερματίσει έβδομος ο Παναθηναϊκός και άλλο δέκατος.
Πρέπει να κάνει ένα διπλό στην Ισπανία. Σε επίπεδο εξορμήσεων εκεί, δεν κερδίζει, στην Βαρκελώνη έχει να νικήσει 13 χρόνια για παράδειγμα. Αυτό που προέχει είναι να κάνει μια τουλάχιστον νίκη, πλέον δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Είναι τα πιο σημαντικά ματς της τελευταίας τριετίας, έτσι όπως τα έχει κάνει είναι με την πλάτη στον τοίχο», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Η φάση του Σορτς, ο Γκραντ και το λάθος στη θέση «5»
Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι η τελευταία φάση της τρίτης περιόδου άλλαξε όλο το μομέντουμ, καθώς αντί να πάει η διαφορά στους 14 ή 15 ο Σορτς έκανε επιθετικό φάουλ, ο «επτάστερος» δέχτηκε τρίποντο από τη σέντρα και μετά μπήκε στην τέταρτη περίοδο κάνοντας τα όλα λάθος.
Παράλληλα, χαρακτήρισε οριακή την συμμετοχή του Τζέριαν Γκραντ στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην διπλή αγωνιστική, αφήνοντας ανοιχτό ένα παράθυρο να προλάβει το δεύτερο.
Ενώ επισήμανε ότι έχουν γίνει μεγάλα λάθη στο «τριφύλλι», όπως για παράδειγμα εδώ και ενάμισι χρόνο στην θέση του σέντερ, ή με την υπερβολική χρησιμοποίηση κάποιων παικτών.
Πηγή
Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170