
Έσβησε τη φωτιά ο Παπαδόπουλος για το ακυρωθέν γκολ Άρη – “Αυτό εννοούσα”
Ο Άρης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο πρόσφατο 1-1 με τον Λεβαδειακό, παράπονα που φαίνεται ότι τα συμμερίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός των Βοιωτών είχε πει σε δηλώσεις του ότι «για την πρώτη φάση ωστόσο (σ.σ. το γκολ του Γκαρέ στο 8’ που ακυρώθηκε), με το VAR δεν είναι κάτι όμορφο. Και σε εμάς εάν γινόταν, σίγουρα θα διαμαρτυρόμασταν», ωστόσο τη Μ. Τρίτη (7/4) θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να διευκρινίσει τι εννοούσε.

Ο προπονητής της ομάδας της Λιβαδειάς, λοιπόν, σε νέα του δήλωση τονίζει πως αυτό που ήθελε να επισημάνει είναι πως γενικά όταν ένα γκολ κάποιας ομάδας ακυρώνεται μέσω VAR, αυτό δεν συνιστά καλή εξέλιξη για καμία ομάδα.
Αναλυτικά: «Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση σχετικά με τις δηλώσεις μου μετά τον αγώνα με τον Άρη, καθώς διαπιστώνω ότι απομονώθηκαν φράσεις και δόθηκαν ερμηνείες που δεν ανταποκρίνονται στην πρόθεσή μου.
Δεν τοποθετήθηκα για την ορθότητα ή μη της απόφασης του VAR στη συγκεκριμένη φάση, όπου θα έπρεπε να δοθεί άμεσα το φάουλ που έγινε από τον διαιτητή, ούτε εξέφρασα άποψη περί αδικίας οποιασδήποτε ομάδας. Αυτό που ανέφερα ήταν γενικά ότι όταν ακυρώνεται ένα γκολ μέσω VAR, δεν είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για καμία ομάδα».
Θα πρέπει, βέβαια, να υπογραμμιστεί ότι το όνομα του Έλληνα τεχνικού έχει συνδεθεί με ενδιαφέρον του Άρη εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ύστερα από την ομολογουμένως εξαιρετική σεζόν που διάγει στον πάγκο του Λεβαδειακού. 
Πηγή
Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170