Η πανέμορφη αδερφή της Ήβης Αδάμου «ξεσήκωσε» το γήπεδο στο ματς του ΠΑΟ!

Η εντυπωσιακή αδερφή της Ήβης Αδάμου ενθουσίασε το κοινό κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟ!

Η πανέμορφη αδερφή της Ήβης Αδάμου ξεσήκωσε το γήπεδο στο ματς του ΠΑΟ!


Διαφ.

Η Ήβη Αδάμου είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από την πορεία της στο χώρο της μουσικής από το 2009 και τη συμμετοχή της στο X-Factor, ενώ απογειώθηκε μέσα από τις συνεργασίες της με τον ράπερ, Stavento.

Διαφ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από τις πρώτες τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, το 2012 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι La La Love.

Στο ντέρμπι της 30ης Μαρτίου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στο Telekom Center Athens η αδερφή της Ελληνοκύπριας καλλιτέχνιδας, Κλεοπάτρα με ένα κασκόλ του Τριφυλλιού.

Διαφ.

Στη σχετική της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, το πανέμορφο μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία με φόντο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των πρασίνων και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους ακόλουθούς της.

Διαφ.

Πάντα πράσινη (σ.σ με ένα τριφύλλι), έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και αποθεώθηκε από τους συνοπαδούς.

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: