Μόλις έσκασε: Ανατροπή για Τζόουνς – Το ΑΣΕΑΔ μηδένισε την ποινή του!

Νέα εξέλιξη: Ανατροπή για τον Τζόουνς καθώς το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την ποινή του!

Μόλις έσκασε: Ανατροπή για Τζόουνς – Το ΑΣΕΑΔ μηδένισε την ποινή του!


Διαφ.

Μετά την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβάλλει ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Ταϊρίκ Τζόουνς για τη χειρονομία που έκανε προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των δύο ομάδων τον περασμένο Μάρτιο για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Διαφ.

Ο Αμερικανός σέντερ των Ερυθρόλευκων είχε κάνει μία κίνηση προς τον κόσμο του Τριφυλλιού και από τον ΕΣΑΚΕ είχε κριθεί ότι έδειχνε το μεσαίο του δάχτυλο, ωστόσο η απόφαση αυτή ανατράπηκε από το ΑΣΕΑΔ, ακυρώνοντας την ποινή συνεκτιμώντας και το ότι είχε ήδη εκτίσει μία αγωνιστική.

Διατηρεί το πρόστιμο, ίσως παίξει με ΑΕΚ

Διαφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόουνς είχε τραυματιστεί σε εκείνο το παιχνίδι και είναι ακόμα εκτός δράσης, εντούτοις αναμένεται να επιστρέψει και αν είναι έτοιμος ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στον τελευταίο αγώνα της regular season της GBL απέναντι στην ΑΕΚ (25/4, 18:15).

Διαφ.

Πάντως, το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί, παραμένει…

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: