“Ξέραμε ότι ο ΠΑΟ θα αντιδρούσε με διαμαρτυρίες και τεχνικές ποινές”

Προεξοφλούσαμε πως ο ΠΑΟ θα αντέδρασε με διαμαρτυρίες και επιβολή τεχνικών ποινών

Ξέραμε ότι ο ΠΑΟ θα αντιδρούσε με διαμαρτυρίες και τεχνικές ποινές


Διαφ.

Ο βοηθός του Πέδρο Μαρτίνεθ, Χαβιέρ Άλμπερτ, άφησε αιχμές για τον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ με 91-87.

Διαφ.

Ο Άλμπερτ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι υπήρξε ένταση, μπόλικη γκρίνια για τη διαιτησία και αποβολές των δύο προπονητών, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι της Βαλένθια περίμεναν πως ο Παναθηναϊκός θα αντιδρούσε με διαμαρτυρίες και τεχνικές ποινές.

Παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, στο δικό μας τέμπο, με πολλούς αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι θα ήθελαν να αλλάξουν τον ρυθμό με τεχνικές ποινές και έντονες αντιδράσεις προς τους διαιτητές, αλλά ήμασταν έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε κατάσταση. Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση για κάποιο λόγο και το δείξαμε σήμερα, ήταν η δήλωσή του στη flash interview μετά το παιχνίδι.

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: