“ΑΕΚάρα θεά πρωταθλήτρια”! Το πρωτοσέλιδο της Ώρας για το πρωτάθλημα


“ΑΕΚάρα θεά πρωταθλήτρια”! Το πρωτοσέλιδο της Ώρας για το πρωτάθλημα


Διαφ.

Με το γκολ του Ζοάο Μάριο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό 2-1 (με ανατροπή) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League και σε συνδυασμό με το 1-1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, επιστρέφοντας στην κορυφή έπειτα από μία τριετία.

Δείτε τι γράφει σήμερα η Ώρα στο πρωτοσέλιδό της:

Διαφ.

"ΑΕΚάρα θεά πρωταθλήτρια"! Το πρωτοσέλιδο της Ώρας για το πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με το τέρμα του Τεττέη στο 62’, όμως η ΑΕΚ «γύρισε» το ματς με τα τέρματα των Ζίνι (72’) και Ζοάο Μάριο (90’+3’) και κατέκτησε το πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη των Playoffs.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης!

Διαφ.

Διαιτητής: Χαρμ Όσμερς (Γερμανία)
Κίτρινες: 18’ Μουκουντί, 34’ Ρέλβας, 63’ Στρακόσια, Πινέδα 85’ – 42’ Καλάμπρια, 61’ Τεττέη, 81’ Λαφόν
Αποβολές: –

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαφ.

ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Στρακόσια, Ρότα, Ρέλβας, Μουκουντί, Πήλιος, Μαρίν (86’ Μάνταλος), Πινέδα, Κοϊτά (86’ Ζοάο  Μάριο), Περέιρα (66’ Ζίνι), Βάργκα, Γιόβιτς (90’+5’ Λιούμπισιτς)..

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ράφα Μπενίτεθ): Λαφόν, Καλάμπρια, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλος, Τσέριν, Κοντούρης (73’ Σιώπης), Παντελίδης (73’ Ζαρουρί), Ταμπόρδα (84’ Τζούριτσιτς), Αντίνο, Τεττέη (84’ Πάντοβιτς).

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: