: Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in <b>/var/www/vhosts/piasariko.gr/imgcdn.eu/imgupload.php</b> on line <b>31</b><br />-1″ style=”width:100%;”/><br/><p>Μεγάλος μαχητής ο Πολονάρα – “Νίκησα τον καρκίνο, αυτό θέλω τώρα”</p><br><div style=)
Μπορεί να αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω των σοβαρών προβλημάτων με την υγεία του, ωστόσο ο Ακίλε Πολονάρα αποδεικνύει συνεχώς πόσο δυνατός άνθρωπος.
Σε συνέντευξή του στο «Tutusport» ο Ιταλός φόργουορντ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει ως πριοπονητής στο χώρο του μπάσκετ, δηλώνοντας τυχερός που νίκησε τον καρκίνο, ενώ αποκάλυψε πως όσο ήταν σε κώμα έχασε την αίσθηση στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

«Είμαι περήφανος για την καριέρα που έκανα και νιώθω τυχερός που κατάφερα να νικήσω τον καρκίνο. Τώρα θέλω να απολαύσω κάθε στιγμή και να σκέφτομαι θετικά. Θα ήθελα να μείνω κοντά στο μπάσκετ ως προπονητής. Αν δεν μου είχαν συμβεί όλα αυτά, δεν θα το σκεφτόμουν καν. Όμως, το μπάσκετ ήταν η ζωή μου μέχρι τώρα και θέλω να συνεχίσει να είναι. Ελπίζω να είμαι υγιής και μακριά από νοσοκομεία.
Η απόφαση να αποσυρθώ ήρθε αυθόρμητα. Δεν το ήξεραν από πριν ούτε η γυναίκα μου ούτε ο ατζέντης μου. Αντιλήφθηκα στις προπονήσεις ότι δεν θα μπορούσα να επιστρέψω στον παλιό μου εαυτό. Μου έλειπαν οι δυνάμεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη λευχαιμία, αλλά με τις μέρες που πέρασα σε κώμα. Σε αυτό το διάστημα έχασα την αίσθηση στη δεξιά μου πλευρά», είπε ο Πολονάρα. 
Πηγή