Ανακοινώθηκε και ο Καπίνο – Εκεί θα παίξει μπάλα τη νέα σεζόν! (ΦΩΤΟ)


Ανακοινώθηκε και ο Καπίνο – Εκεί θα παίξει μπάλα τη νέα σεζόν! (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Ο Στέφανος Καπίνο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Κύπρο και στην ΑΕΛ. Ο Ελληνας τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λεμεσού και σήμερα αναμένεται στο νησί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ ανανακοινώθηκε ήδη η μεταγραφή του. 

Ο 32χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Βέρντερ Βρέμης, έχοντας και εννιά συμμετοχές με την εθνική Ελλάδας. Τις δύο τελευταίες σεζόν (2024-2026) αγωνιζόταν στην Ελβετία κάτω από τα δοκάρια της Βίντερτουρ.

Ανακοινώθηκε και ο Καπίνο - Εκεί θα παίξει μπάλα τη νέα σεζόν! (ΦΩΤΟ)
ΑΕ Λεμεσού

Διαφ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η εταιρεία AEL FC LTD ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα Στέφανο Καπίνο μέχρι το 2028. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε ισχύ υπό την προϋπόθεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων. Καλωσορίζουμε τον Στέφανο Καπίνο στην μεγάλη οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: