
Η Μπράγκα «βλέπει» μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού – Στο στόχαστρο 15χρονος
Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Μπράγκα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του νεαρού στόπερ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας και ήδη αγωνίζεται με την ομάδα Κ17, παρότι βρίσκεται σε πολύ μικρή ηλικία.
Η Μπράγκα, γνωστή για τη συστηματική αξιοποίηση νεαρών παικτών και το ισχυρό της δίκτυο scouting, φέρεται να έχει εντάξει τον Βιδάλη σε λίστα υπό παρακολούθηση, εκτιμώντας τα σωματικά και αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της «A BOLA»:
«Είναι μόλις 15 ετών, αλλά ήδη επιδεικνύει ένα ταλέντο που έχει τραβήξει την προσοχή της Μπράγκα. Μιλάμε για τον Νίκο Βιδάλη, έναν νεαρό κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο οποίος έχει λάβει ιδιαίτερη προσοχή από τους αρσεναλίστας. Δεδομένου ότι είναι μόλις 15 ετών, ο Νίκος Βιδάλης συνδέεται με τον Ολυμπιακό με ερασιτεχνικό συμβόλαιο, επομένως μια πιθανή μεταγραφή στην Πορτογαλία δεν θα συνεπαγόταν μεταγραφικό κόστος για την Μπράγκα -εκτός από το τέλος των δικαιωμάτων προπόνησης. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ήδη προβλέπεται να έχει λαμπρό μέλλον, οπότε δεν αποκλείεται να κινηθεί ακόμη και για να τον υπογράψει στο εγγύς μέλλον»!
Πηγή