
Η μεταγραφή του Χρήστου Αλεξίου στην ΑΕΚ φαίνεται ότι πλησιάζει, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Κετσετζόγλου αποκαλύπτει τους όρους που έχει θέσει η Ίντερ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, υπογραμμίζοντας την αναμονή που επικρατεί γύρω από αυτήν την υπόθεση. Η ΑΕΚ, μετά την πρόσφατη προσθήκη του Κάαν Κ
ΑΕΚ: Δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή του Αλεξίου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Χρήστου Αλεξίου από την ΑΕΚ και τον όρο που έχει βάλει η Ίντερ στο deal που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Μετά την ανακοίνωση του Κάαν Κάιρινεν, η ΑΕΚ περιμένει τα τυπικά και για τον Χρήστο Αλεξίου, όπου ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Η μεταγραφή του Αλεξίου δεν έχει τελειώσει ακόμη και γι’ αυτό δεν προπονείται με την ομάδα. Η Ίντερ δεν έχει στείλει ακόμη τα έγγραφα, αλλά το θέμα είναι τυπικό», τόνισε.
Παράλληλα εξήγησε τι σημαίνει ο όρος… κόντρα οψιόν που θα συμπεριλάβουν οι Ιταλοί στο deal για τον δανεισμό του 21χρονου αμυντικού. «Δεν πρόκειται για ρήτρα επαναγοράς από την Ίντερ. Υπάρχει μια οψιόν αγοράς για την ΑΕΚ το επόμενο καλοκαίρι και αν εκείνη την ενεργοποιήσει, τότε θα έχει δικαίωμα η Ίντερ να προσφέρει περισσότερα χρήματα για να τον κρατήσει. Αυτό ισχύει μόνο για το καλοκαίρι του 2027 και όχι για τη συνέχεια. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε όταν υπογραφούν τα συμβόλαια», σημείωσε.
Πηγή