
Πρώτο Ερυθρόλευκο χτύπημα από Μοντέρο – Η ατάκα για τον κόσμο
Ζαν Μοντέρο: Ανυπόμονος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου φαίνεται να είναι ο Δομινικανός, όπως φαίνεται από την πρώτη ανάρτηση στα social media σαν παίκτης του Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο νέος σούπερ σταρ των Ερυθρόλευκων ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος για τη νέα εμπειρία, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που πλέον ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό και έπειτα όλους εκείνους τους ανθρώπους που δίνουν πάντα κίνητρο και ενέργεια για να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα ευκαιρία. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω μπάσκετ μπροστά σε αυτούς τους καταπληκτικούς οπαδούς του Ολυμπιακού. Ας συνεχίσουμε να είμαστε εξαιρετικοί», έγραψε ο Ζαν Μοντέρο.
Πηγή