Νέο όνομα για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό – Η σύνδεση με Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Ολυμπιακός αναζητά την ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας της άμυνάς του, με νέο υποψήφιο μεταγραφικό στόχο να προέρχεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξετάζει τη συγκεκριμένη επιλογή για να ενδυναμώσει την ομάδα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.


Νέο όνομα για αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό – Η σύνδεση με Νότιγχαμ Φόρεστ


Διαφ.

Στο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού υπάρχει και η απόκτηση αριστερού μπακ, με ισπανικό δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ψάχνεται να ενισχυθεί μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαφ.

Συγκεκριμένα, η «As» αναφέρει πως ο αγγλικός σύλλογος κατέθεσε πρόταση για να κάνει δικό του τον Όσο από τη Σεβίλλη (Χοακίν Μαρτίνεθ Γκάουνα το πλήρες όνομά του), με σκοπό ο 22χρονος παίκτης να βρεθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών ελέω της κοινής ιδιοκτησίας με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Ολυμπιακό και reds.

Ο Μαρινάκης
ΙnTime

Ωστόσο, η πρόταση απορρίφθηκε, μια και οι Ανδαλουσιανοί ζητούν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια νέα προσφορά που θα δελεάσει τη Σεβίλλη.

Διαφ.

Ο Όσο μέτρησε στη σεζόν 2025-26 25 συμμετοχές σε La Liga και Copa del Ray, σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: