
Δυνατά για Καρέτσα η Μίλαν αλλά…
Μίλαν: Όπως είναι γνωστό Ντόρτμουντ και Γκενκ είναι σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Κωσνταντίνου Καρέτσα, μιας και η πρόταση ύψους 28 εκατομμυρίων, συν μπόνους, των Βεστφαλών δείχνει να ολοκληρώνει την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή πάντως σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο οι Ροσονέρι φαίνονται έτοιμοι να κάνουν το… κόλπο γκρόσο, όντας έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Γκενκ, ώστε να “κλέψουν” τον Κωνσταντίνο Καρέτσα από την Ντόρτμουντ.
Παρόλα αυτά η δυσκολία της Μίλαν να πουλήσει τον Ραφαέλ Λεάο, με την μεταγραφή του να καθυστερεί, δημιουργεί πρόβλημα στους Ροσονέρι που δεν μπορούν να δώσουν τα χρήματα που έχει δώσει η Ντόρτμουντ, με τη γερμανική ομάδα να έχει το προβάδισμα για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα.

Πηγή