Ένα απροσδόκητο και χιουμοριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βραζιλία, όταν ένα σμήνος μελισσών προκάλεσε πανικό στους παίκτες και τους διαιτητές. Αντί να συνεχιστεί η αναμέτρηση, όλοι βρέθηκαν ξαπλωμένοι στο γήπεδο, δημιουργώντας μια σκηνή που γρήγορα έγινε viral. Το γεγονός αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλ
Όλοι ξάπλωσαν στο γήπεδο – Τι συνέβη; Δεν υπάρχει πόλεμος (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βραζιλία, ένα σμήνος μελισσών ανάγκασε παίκτες και διαιτητές να ξαπλώσουν στο γήπεδο. Αυτή η ασυνήθιστη σκηνή έγινε viral.
Ο πρώτος αγώνας του τελικού του πρωταθλήματος Bahia U20 μεταξύ της Bahia και της Fluminense de Feira διακόπηκε λόγω – ενός σμήνους μελισσών.
Στο 11ο λεπτό του αγώνα στο στάδιο “Joia da Princesa” στην πόλη Feira de Santana. Ένα μεγάλο σμήνος μελισσών πέταξε πάνω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει αμέσως το παιχνίδι .
Σύμφωνα με τις οδηγίες των διαιτητών, οι παίκτες και των δύο ομάδων, μέλη του προπονητικού επιτελείου, διαιτητές και όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο ξάπλωσαν στο γρασίδι για να αποφύγουν τα τσιμπήματα. Για λίγα λεπτά, αντί για ποδόσφαιρο, παρατηρήθηκε μια εντελώς ασυνήθιστη σκηνή – όλοι οι παράγοντες του αγώνα κείτονταν ακίνητοι στο γήπεδο, περιμένοντας να περάσει ο κίνδυνος.
Κάποια στιγμή, οι μέλισσες κάλυψαν ακόμη και μια τηλεοπτική κάμερα.
Δεδομένου ότι δεν ήταν δυνατή η άμεση επανέναρξη του αγώνα, οι παίκτες υποχώρησαν στα αποδυτήρια, ενώ οι διοργανωτές προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα. Τελικά, το σύστημα άρδευσης του γηπέδου τέθηκε σε λειτουργία και το νερό διέλυσε το σμήνος, επιτρέποντας στη συνάντηση να συνεχιστεί.
Η διακοπή διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά, και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν αναφέρθηκε κανένα περιστατικό.
Πηγή