Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή! Τον λήστεψαν μέσα στο αμάξι του

Άλλη μια σοκαριστική περίπτωση εγκληματικότητας σημειώθηκε στις Βρυξέλλες, αυτή τη φορά θύμα της έπεσε ο ποδοσφαιριστής Μοχάμεντ Φουσεϊνί. Τρεις κουκουλοφόροι τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, προκαλώντας του στιγμές απόλυτου τρόμου και κλέβοντας πολύτιμα αντικείμενα. Το περιστατικό αναδεικνύει τις αυξανόμενες ανη


Στιγμές τρόμου για ποδοσφαιριστή! Τον λήστεψαν μέσα στο αμάξι του


Διαφ.

Στιγμές τρόμου έζησε ο Μοχάμεντ Φουσεϊνί στους δρόμους των Βρυξελλών, όταν τρεις κουκουλοφόροι τον ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλου, τον έβγαλαν με τη βία από το αυτοκίνητό του και άρπαξαν το πολυτελές ρολόι και προσωπικά του αντικείμενα.

Η ένοπλη ληστεία σε βάρος του 24χρονου επιθετικού της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και έχει προκαλέσει σοκ στο βελγικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, βίντεο από τη βίαιη επίθεση κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, καταγράφοντας καρέ-καρέ την οργανωμένη ενέργεια των δραστών.

Διαφ.

Τον έβγαλαν με τη βία από το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τρεις κουκουλοφόροι περικύκλωσαν το όχημα του Γκανέζου ποδοσφαιριστή και τον υποχρέωσαν να βγει από αυτό. Αφού τον ακινητοποίησαν, του αφαίρεσαν ένα Rolex Datejust, η αξία του οποίου υπολογίζεται μεταξύ 8.000 και 14.000 ευρώ, καθώς και άλλα πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα.

Αμέσως μετά την αρπαγή, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον Φουσεϊνί σε κατάσταση σοκ. Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι, γεγονός που κάνει ακόμη πιο ανησυχητική την εικόνα από τους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας.

Διαφ.


Πηγή