Σημαντική επένδυση προγραμματίζει ο Άρης, καθώς ο πρόεδρος Καρυπίδης είναι έτοιμος να δαπανήσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του τερματοφύλακα Ρικάρντο Βέλιο. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική του συλλόγου να ενισχύσει τη θέση του γκολκίπερ, με τον 27χρονο παίκτη να έχει συμβόλαιο με τη Φαρέν
Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Καρυπίδης – 3,5 εκατ. για γκολκίπερ στον Άρη!
Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά σε αγορά που θα φτάσει τα 3,5 εκατ. ευρώ – Διαβάστε αναλυτικά:
“Ο 27χρονος τερματοφύλακας Ρικάρντο Βέλιο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Φαρένσε έως το 2028, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μετακίνηση του στον Άρη Θεσσαλονίκης, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και να αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ώρες.
Ο Ρικάρντο Βέλιο ήταν παρόντας στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο ως τέταρτος τερματοφύλακας της εθνικής Πορτογαλίας. Το τελευταίο διάστημα προπονείται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα της Φαρένσε, καθώς είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό ότι δεν θα αποτελέσει μέλος της αποστολής της ομάδας του Αλγκάρβε, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.
Την περασμένη σεζόν, ο τερματοφύλακας παραχωρήθηκε ως δανεικός στην τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Παρότι αρχικά βρέθηκε στον πάγκο, σταδιακά κέρδισε τη θέση του βασικού και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας, η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε λεπτό σημείο, καθώς εμπλέκονται αρκετές πλευρές και εξετάζονται διαφορετικά σενάρια. Η Φαρένσε κατέχει το 80% των δικαιωμάτων του Ρικάρντο Βέλιο, ενώ το υπόλοιπο 20% ανήκει στην Μπράγκα. Στο τραπέζι βρίσκεται είτε η οριστική μεταγραφή του, έναντι περίπου 3,5 εκατ. ευρώ, είτε ο δανεισμός του στον Άρη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς”.
Πηγή