Eυχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό – Σπουδαία επιστροφή

Σημαντική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από αρκετούς μήνες αποχής λόγω τραυματισμού. Η συμμετοχή του Αμερικανού κεντρικού αμυντικού ενδέχεται να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας, προσφέροντας νέες δυνατότητες στον προπονητή.


Eυχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό – Σπουδαία επιστροφή


Διαφ.

Πολύ σημαντική είδηση επεφύλασσε η κυριακάτικη (16/8) προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα μετά από πολλούς μήνες.

O Έρικ Πάλμερ-Μπράουν
ΙnTime

Διαφ.

Ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός είχε θέμα από τον περασμένο Φεβρουάριο με οστικό οίδημα στο τρίτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, ωστόσο είναι «οκ» πλέον και τίθεται στη διάθεση του Τζέικομπ Νίστρουπ, όχι βέβαια για τα ματς με τη Χράντετς, αλλά θα είναι ετοιμοπόλεμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην ενημέρωση του «τριφυλλιού» αναφέρονται τα εξής: «Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Οι Πράσινοι συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χράντετς Κράλοβε (20/08, 21:30), για τα playoffs του UEFA Conference League. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και τουρνουά τριών ομάδων με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο». 

O Έρικ Πάλμερ-Μπράουν
ΙnTime

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: