Δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία με τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού, προκαλώντας αναταραχή στους φιλάθλους της ομάδας, πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Στον αέρα βρίσκεται η διαδικασία μεταγραφών, με νέες αποκτήσεις και κινήσεις που αναμένονται να ενισχύσουν την ομάδα. Η αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις γίνεται όλο και πιο έντονη.
Διέρρευσε φωτογραφία με φανέλα Ολυμπιακού χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα!
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ήδη τον Ρέμο Φρόιλερ, έκλεισε τον Αρμάντο Γκονζάλες, τα βρήκαν με την Τουλούζ για τον Κρίστιαν Κάσερες, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Ναγιαΐρ Τικνιζιάν.
Ο 27χρονος αριστερός μπακ από την Αρμενία (1,81μ.) υπέγραψε με τους Πειραιώτες και ανακοινώνεται το πρωί της Τρίτης (18/08), ενώ διέρρευσαν και οι πρώτες φωτογραφίες του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Τινκιζιάν με 5 εκατομμύρια ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα.
Les 1ères images de Nair Tiknizyan avec le maillot de sa nouvelle équipe, l’Olympiakos #Tiknizyan pic.twitter.com/OE3aUU9hMF — Arménie Football (@ArmenieFootball) August 17, 2026
Πηγή