Επίσημη αποχώρηση από την ΑΕΚ – Δανεικός για έναν χρόνο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ΑΕΚ, καθώς ο Νίκλας Ελίασον αναχωρεί για τη Βραζιλία. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, με τη συμφωνία να προβλέπει δανεισμό μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Η επίσημη ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομάδας επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφ


Επίσημη αποχώρηση από την ΑΕΚ – Δανεικός για έναν χρόνο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Στην Ιντερνασιονάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκλας Ελίασον, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα επισημοποίησε την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ έως τον Ιούνιο του 2027.

Διαφ.

«Η Sport Club Internacional ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον. Ο παίκτης έρχεται ως δανεικός από την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2027», ανέφεραν οι Βραζιλιάνοι.

Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 134 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 13 γκολ και 30 ασίστ, ενώ αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ομάδας που κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: