Ο Άρης προχωρά δυναμικά στη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς υποδέχεται τον Κροάτη αμυντικό Μπόσκο Σούταλο. Ο παίκτης έχει ήδη φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες και να ενταχθεί στην ομάδα, με στόχο να ενισχύσει την αμυντική γραμμή των Κίτρινων.
Νέα μεταγραφάρα από τον Άρη – Στην Θεσσαλονίκη ο παίκτης!
Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μπόσκο Σούταλο στον Άρη. Ο Κροάτης στόπερ έφτασε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Κίτρινους.
Πέρα από το κέντρο της άμυνας, ο Σούταλο έχει την ευχέρεια να καλύψει και τα άρκα, επομένως θα αποτελέσει έναν σημαντικό παίκτη για τον Άρη την τρέχουσα σεζόν. Η συμφωνία με την Σταντάρ Λιέγης αφορά σε δανεισμό του, ενώ περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς.

Who is who
Ο Σούταλο αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της Όσιγιεκ, πριν πάρει το 2020 τη μεταγραφή στην Αταλάντα, η οποία δαπάνησε περίπου 4 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.
Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Κροατία για λογαριασμό της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ στο ενδιάμεσο είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Ελλάς Βερόνα. Το 2024 μετακόμισε στη Σταντάρ Λιέγης ως ελεύθερος, με την περσινή σεζόν να τον βρίσκει στην Κρακοβία, όπου αγωνίστηκε επίσης με τη μορφή δανεισμού.
Πηγή