
Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ένταξη ενός πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στην ομάδα του. Οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του “T-Center”, όπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε το στίγμα της σκληρής δουλειάς που τους περιμένει.
Επιβεβαίωση Sportdog: Ο πρώην του Ολυμπιακού φόρεσε ήδη τα πράσινα του ΠΑΟ!
Ο Παναθηναϊκός έκανε το… άτυπο τζάμπολ της νέας σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση στο βοηθητικό γήπεδο του “T-Center” τη Δευτέρα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φόρεσε το μπλουζάκι με το logo των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης και ξεκίνησε να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, οι οποίοι ήταν χαμογελαστοί και έτοιμοι για σκληρή δουλειά.
Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του “Telekom Center” με τις γνωστές απουσίες. Οι Ντίνος Μήτογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραϊτης, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ίζακ Μπόνγκα, Σιλβέν Φρανσίσκο και Μπράνκου Μπάντιο δεν ήταν εκεί, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες, ενώ εκτός ήταν και ο Κέντρικ Ναν, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στις πρώτες προπονήσεις της «πράσινης» προετοιμασίας συμμετέχουν επικουρικά εκτός από τον πρώην του Ολυμπιακού Βασίλη Μουράτο που είχατε διαβάσει στο Sportdog.gr και οι Ηλίας Τρίκκας, Τάιλερ Πίτερσον, Ιάσωνας Βαρβαρίτης, Μιχάλης Λιάπης, Τηλέμαχος Βησσαρίου, Λίνος Χρυσικόπουλος και Ράιαν Σούλης.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
Πηγή