Εντολή Μαρινάκη για δύο μεταγραφές 30 εκατ. – Ο επόμενος μετά τον Πουέρτα!

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή για δύο νέες μεταγραφές, με συνολικό προϋπολογισμό 30 εκατομμυρίων ευρώ. Η επιδίωξη αφορά την απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρεμ, με τον Πουέρτα να είναι ήδη στο στόχαστρο, ενισχύοντας τις προσδοκίες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Εντολή Μαρινάκη για δύο μεταγραφές 30 εκατ. – Ο επόμενος μετά τον Πουέρτα!


Διαφ.

Ολυμπιακός: Δεδομένα ο Μαρινάκης έχει δώσει εντολή να δοθούν μέχρι και 30.000.000 ευρώ για την αγορά  χαφ και εξτρεμ!

Διαφ.

Οπότε τα 16.000.000 ευρώ για τον Πουέρτα, όσο και το buy out που έχει στην ισπανική ομάδα δεν προκαλούν εντύπωση. Από εκεί και πέρα ο Κολομβιανός μέσος μέσα σε 11 μήνες εκτοξεύθηκε από τα 3.500.000 ευρώ που ήταν η χρηματιστηριακή του αξία αλλά και το transfer fee που πληρώθηκε από την Σανταντέρ στην Λεβερκούζεν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στα 18 και στα 16.000.000 ευρώ αντίστοιχα.

Εντολή Μαρινάκη για δύο μεταγραφές 30 εκατ. - Ο επόμενος μετά τον Πουέρτα!
Γκουστάβο Πουέρτα / AP

Μιλάμε δηλαδή για αύξηση 14.500.000 ευρώ μέσα σε μια σεζόν παίζοντας ουσιαστικά στη La Liga 2. Στην πραγματικότητα το Μουντιάλ ήταν που τον απογείωσε. Για παράδειγμα: η μετοχή του τον περασμένο Απρίλιο ήταν 5.000.000 ευρώ, διπλασιάστηκε πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ (πήγε στα 10 εκατομμύρια) ενώ μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο οποίο ήταν βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος και στα 5 ματς της Κολομβίας, ανέβηκε κατά 8.000.000 ευρώ φτάνοντας τα 18.000.000 ευρώ.

Διαφ.

Συγχρόνως εβαλε μια ντουζίνα συν μια ομάδες να τον θέλουν όλο τον Αύγουστο: Μπενφίκα, Φενέρ, Ζενίτ, Ρόμα, Μπολόνια, Σπαρτάκ Μόσχας, Μπεσίκτας, Αιντραχτ Φρανκφούρτης, Στουτγκάρδη, Βιγιαρεάλ, Αταλάντα, Μπέτις, Χαλ!!


Πηγή