Άρθρο για ΑΕΚ-Νίκολιτς: Σαν να το περίμενε και δεν μπορούσε να το αποτρέψει

Η ΑΕΚ αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προκύπτουν από την εγχώρια αγωνιστική της πορεία, καθώς οι αντίπαλοι τη «διαβάζουν» και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της. Ο προπονητής Μάρκο Νίκολιτς φαίνεται να είναι ήδη σε επιφυλακή, καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας υποδεικνύουν ότι η προσοχή της μπορεί να διασπαστεί, ιδ


Άρθρο για ΑΕΚ-Νίκολιτς: Σαν να το περίμενε και δεν μπορούσε να το αποτρέψει


Διαφ.

Η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά πήρε… μυρωδιά τι θα συμβεί από εδώ και πέρα εν Ελλάδι. Που θα την «χτυπήσουν», πως περιμένουν οι αντίπαλοι να την βρουν χαλαρή και με το μυαλό αλλού πριν ή μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Μάρκο Νίκολιτς έδειξε εκνευρισμό σε αυτό το ματς. Σαν να το περίμενε και να μην μπορούσε να το αποτρέψει.

Διαφ.

Και με το σκληρό τρόπο βίωσε η ΑΕΚ το Τετάρτη-Κυριακή και όσα πρέπει να κάνεις για να μην την… πατάς. Και την πάτησε. Και ήδη μετρά -2. Δεν καταστρέφεται και πέρυσι ήταν προβληματική και είχε απώλειες βαθμών (πχ το πρώτο στη Λάρισα τον Σεπτέμβρη), αλλά εδώ ήταν μία συνολικά κακή εμφάνιση από το 1ο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Και αν είχε συμπεριφερθεί έξυπνα και κυνικά ο Μάνταλος στο τέλος πριν το γκολ, θα μιλάγαμε για μία νίκη με πολλά διδακτικά μηνύματα για την ΑΕΚ. Τώρα μιλάμε για γκέλα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enwsi.gr

Διαφ.

Πηγή